Information från senaste styrelsemöte

  • 16 sep 2020

På styrelsemötet den 9 september behandlade vi följande ärenden:

Ekonomi

Vi har fortfarande god ekonomi i föreningen.

Oktoberracet

Vi fortsätter att planera Oktoberracet den 25 oktober på Fagerskogskartan med mål vid motorstadion. De speciella restriktionerna på max 50 personer gör att vi måste genomföra tävlingen lite annorlunda med flera skilda startgrupper bland annat.

Uthyrning Gånsta

Vi kommer att i sex månader hyra ut Gånstagården till Sveab som gör VA arbete i området. Uthyrningen kommer inte att störa våra övriga verksamhet eller uthyrningar i Gånsta.

Regementet

Vi hjälper Regementet att genomföra Garnisonsmästerskapen 23 september och Signalnatta 7 oktober.

O-ringen 2021

Funktionärsarbetet har precis återupptagits.

Hittaut

Succén fortsätter med mer än 3000 registrerade delatgare och över 136 000 checkpointsregistreringar. Förutom jättefin PR så tillför Hittaut ett välkommet ekonomiskt överskott från våra 14 sponsorer. 16 skolor deltar i skolutmaningen.

Klädbeställning

Vi startar nu upp en ny runda avseende klädbeställningar, lite tidigare än förrut för att våra nya medlemmar ska få chansen att dra på sig en OK Enen tröja.

Kartrevideringar

Vår kartkommitté fortsätter arbetet med att revidera kartor, nu är Bredsand kartan reviderad. Vi har skaffat in lite ny teknisk utrustning för att underlätta revideringar. Det är ju en utmärkt aktivitet i år när vi inte själva kan tävla lika mycket.

Träningsplanering

Corona har ju påverkat vårt sätt att träna avsevärt. Nu börjar vi förbereda oss för att i vinter och vår kunna komma tillbaka till mer normal träningsverksamhet. Samtidigt har det varit tunt med ungdomar på våra tisdagsträning. Styrelsen diskuterade detta problem, frågan överlämnades till ett speciellt möte i denna fråga. Från detta senare möte kan vi meddela att vi kommer att satsa lite extra på första etappen i vintercupen 28 november och sedan ha extra marknadsföring och utökade aktiviteter första vårträningen och första höststräning 2021. Detta för att ge extra fokus på våra tisdagsträningar.

Medlemskommunikation

Vi har tagit fram en översikt över på vilka olika sätt vi kan kommunicera både internt och externt i föreningen. Denna översikt kommer ligga till grund för de förbättringar som vi vill införa under 2021 för att förbättra hur vi kommunicerar.

Lärgrupper

När vi inte kan tävla lika mycket så är det en utmärkt aktivitet att utbilda sig. Vi startar därför upp tre lärgrupper med vardera ett antal "lektioner" under hösten.     De lärgrupper vi kör är:

  • Träningsadministration
  • Grunder i banläggning
  • Utveckling av en motionsgrupp

Håll utkik på denna nyhetssida för exakt innehåll och tider. En verkligt bra chans att få lära sig lite nytt som kan vara väldigt nyttigt.

Styrelsen