10MILA 2022, 7-8 maj i Ånneboda, Örebro

  • 27 feb 2022

Anmäl dig till 10MILA-truppen och anmäl ditt intresse för ett förberedande klubbläger i 10MILA-terräng, senast den 6 mars. Läs mer nedan.

10MILA


Vi i stafettgruppen hoppas få ihop ett 10MILA-lag (herrlag), ett Damkavle lag och ett ungdomslag (upp till och med 16 år) till årets 10MILA.
För att det skall vara möjligt behöver vi en trupp att bygga lagen av. Vi vill därför att alla intresserade anmäler sitt intresse till att delta i truppen och ställa sig till staffetgruppens förfogande senast söndagen den 6 mars. Ju större trupp desto bättre. Alla kan kanske inte få en plats i något av lagen. Men reserver och personer som kan hjälpa till med service behöver vi också. Oavsett om man tar en plats i något av lagen så är 10MILA en upplevelse utöver det vanliga så jag uppmanar som vanligt alla att spänna bågen och anmäla sig till truppen.


Klubbläger (svart-blå nivå)


För att förbereda oss planerar stafettgruppen även ett klubbläger, fre kväll- sön em, i 10MILA-terrängen någon gång i slutet av mars eller början av april (datum inte satt i dagsläget avvaktar lite svaret på denna intresseanmälan). Vi kommer då att använda oss av de träningspaket som 10MILA organisationen erbjuder. Dessa är banor är på blå-svart nivå och så man bör känna sig någorlunda bekväm med den svårighetsgraden. Eller i all fall kunna klockan då vi på tidigare läger satt en maxtid för varje träningstillfälle. Så skiter det sig på banan skall man i alla fall kunna ta sig tillbaka i tid. Detta har fungerat väldigt bra och man kan då också välja att korta ner banan redan från början om man inte tror sig hinna runt hela banan på utsatt tid. Kul blir det oavsett. Är du intresserad av att delta på klubblägret anmäl ditt intresse senast den 6 mars.


Alla anmälningar skickas via e-post till:
patriksteenenkoping@gmail.com
Ange 10MILA OK ENEN i rubrikraden och skriv i meddelandet ditt namn och vilka aktiviteter du är intresserad av, truppen, klubblägret eller servicefunktion.
Har du frågor kan du ringa Patrik Steen 070-14 14 117.