Saknade funktionärsposter O-ringen

  • 8 mar 2022

Nu har vi kommit en bra bit på väg vad gäller funktionärer till O-ringen i sommar, men vi saknar fortfarande funktionärer på några poster.

Flera poster kräver ingen orienteringsvana vilket gör att du kan ta med kompisen/grannen/släktingen som inte orienterar men vill uppleva O-ringenveckan med dig.

Anmäl dig och kompisarna/släktingarna till V30 på O-Ringen (mobilise.se) eller kontakta Birgitta på birgitta5792@live.com så ser vi till med att ni får en härlig upplevelse tillsammans. Och du! Gör det nu!

Här är de poster vi behöver fylla på så anmäl dig!

Elitsprint –  i första hand vara gatuvakt, kontrollvakt.

Mark- och viltavdrivning : Innebär att man är ute i skogen tidig morgon för att säkerställa att viltet  rör sig på ett för dem tryggt ställe utanför tävlingsområdet

Ungdomsstafett: Tävlingen genomförs på söndagen. Behövs personer som kan vakta de kontrollställningar som ungdomarna ska stämpla vid, trafikvakter.(ingen orienteringsvana krävs)

Utstämpling: när löparna gått i mål stämplar de ut elektroniskt och får ett kvitto på om de är godkända. Om de inte är  godkända ska de hänvisas till en station som heter Röd utgång . (ingen orienteringsvana krävs)

Parkering: dirigera in dem som kommer med bilar till parkeringar som finns vid tävlingsarenor och i anslutning till O-Ringenstaden.

Bussning: räknar och släpper på passagerare för de bussar som går från O-Ringenstaden till respektive arena  (ingen orienteringsvana krävs)

Trafikledning: Trafikvakter vid ex övergångar. (ingen orienteringsvana krävs)

Stämplingssystem: Springa ut och fixa SI-enheter/radikontroller om något inte fungerar

Dusch och VA: service vid duschar, kontroll av vattentillförsel, fylla på tvål och schampo (ingen orienteringsvana krävs)

/Birgitta