Anmälan till klubbläger (svart nivå) 8-10 April i 10MILA-terräng och/eller 10MILA 2022, 7-8 maj i Ån

  • 20 mar 2022

Läs mer om klubblägret nedan. Vi behöver också fler anmälda, både damer och herrar, till 10MILA-truppen för att ha reserver och konkurens om platserna.

Anmälan till Klubbläger (svart-blå nivå) senast fredagen den 1/4 (måste beställa kartorna i tid).

Som en förberedelse inför 10MILA arrangerar stafettgruppen ett klubbläger 8-10 april, (fre em/kväll- sön lunch/em) i 10MILA-terrängen nordväst om Örebro. Vi planerar att använda oss av 10MILA:s träningspaket vilket innebär svart svårighetsgrad och fyra träningspass.

Fre em/kväll NattOL
Lör fm Dag-OL
Lör kväll Natt-OL
Sön fm/lunch långt Dag-OL pass.

I och med att det är ett träningsläger kan du själv i viss mån bestämma hur mycket och hur tufft du vill träna. Normalt sett brukar vi sätta en tidgräns då man skall vara tillbaka efter passet. Missar man eller om man springer lite långsammare får man anpassa rundan så att man kortar ner eller avbryter rundan i förtid.

Det finns också möjligheter att ta rygg på någon mer erfaren löpare och därmed springa svårare banor än man normalt brukar, förutsatt att man har löpförmågan. Tar man bara rygg brukar man hänga med en löpstarkare löpare som också orienterar. Som "ryggsäck" försöker man då hänga med i kartläsningen efter bästa förmåga. Kan vara kul att känna på ett snabbare tempo i orienteringen än vad man klarar av själv.

Staffetgruppen står för boendet i OK Djerfs klubbstuga och viss del av mat och kartkostnader.

Resekostnader delar vi på och vi hjälps åt med matlagning och städning.

Räkna med en kostnad på 200-300 kr/person för mat och kartkostnader.

Beräknad avresa på fredagen ca 15:30.


10MILA Truppen

Truppen består idag av 14 herrar, 6 damer och en ungdom och vi har anmält ett damkavlelag och ett 10MILA-kavlelag.

Tyvärr lite för tunt med ungdomar för att anmäla ett lag i dagsläget.

Några i truppen har aviserat att de är lite osäkra på sitt delatgande varför vi fortfarande behöver fler truppdeltagare, både herrar och damer, för att ha reserver och skapa konkurrens om platserna. Så har ni inte anmält er ännu så står dörren fortfarande öppen.
Ju större trupp desto bättre. Alla kan kanske inte få en plats i något av lagen. Men reserver och personer som kan hjälpa till med service behöver vi också. Oavsett om man tar en plats i något av lagen så är 10MILA en upplevelse utöver det vanliga så jag uppmanar som vanligt alla att spänna bågen och anmäla sig till truppen.

Alla anmälningar skickas via e-post till:
patriksteenenkoping@gmail.com

Senast fredagen den 1/4

Ange 10MILA OK ENEN i rubrikraden och skriv i meddelandet vilka aktiviteter du anmäler dig till; truppen, klubblägret eller servicefunktion.

Har du frågor eller vill bli övertalad kan du ringa Patrik Steen 070-14 14 117.