Välkomna till OK Enen!

  • 3 apr 2022

I vårkallt men mestadels soligt väder har vårens nybörjarkurser genomförts. 19 barn (med föräldrar) samt 8 vuxna är nu klara att orientera med oss! På bilden; barn med förälder och ledare.

Deltagarna

Barnen, i åldrarna 8-13 år, har lärt sig orientera på banor i Inskolningsklass (grön). Barnen är, lite grand utifrån ålder, mogna att börja träna med Vit eller Gul träningsgrupp.

8 vuxna inkl två ungdomar har lärt sig orientera på Lätta banor (Gul svårighetsgrad) och kan nu utan problem träna med klubbens övriga vuxna på torsdagarna. Vuxenkursens äldste deltagare var Anders - 81 år! Karta, kompass, förflyttning över stock och sten - inga problem! Anders visar verkligen att orientering passar alla - oavsett ålder!

Ledning och logistik

Ledare för barnkursen har varit Gun, Bettan, Amanda och Hillevi.

Ledare för vuxenkursen har varit Patrik L, Andreas F och Stefan.

Logistiken har förtjänstfullt skötts av Magnus och Helena Westerlund som serverade utmärkt kycklingwok på lördagen - och Chappe och Tord som grillade smaskiga hamburgare på söndagen. Birgitta samordnade inköp mm. 

Bilder i vår Facebookgrupp

I Facebook-gruppen FORUM OK ENEN finns lite bilder från kurserna. Är du inte med i gruppen - gå med! Den är till för alla - och inga frågor är för dumma att ställa. Syftet är att utveckla klubben, våra aktiviteter och våra medlemmar!

Tack!

Ett oändligt varmt tack till er som bidragit till nybörjarnas introduktion! Väl omhändertagna nybörjare är klubbens bottenplatta! Ur den växer nya sociala band, ny orienteringsgemenskap och personlig utveckling!

Ta hand om och hjälp nybörjarna in i klubben på kommande träningar!

Patrik Lander

Ungdomsansvarig