Lännamedeln 9/4

  • 3 apr 2022

Den 9 april arrangerar Länna IF distriktets första individuella tävling för året. Tävlingen är en av de s k prioriterade tävlingar där vi i Ungdomskommittén vill ha med så många barn och ungdomar som möjligt.

Vanan och rutinen att åka på tävlingar har väl rostat en del under coronan, och för fjolårets och årets nybörjare finns ingen rutin alls.

För barn och ungdomar anger vi "prioriterade" tävlingar. Dessa är välrenommerade och oftast mycket välarrangerade med bra banor, både för de som vill tävla och de som bara vill springa en öppen motionsbana. Där medför vi alltid klubbflagga så att vi kan sitta tillsammans på arenan. Vi har också med lånekompasser och -pinnar.

Till prioriterade tävlingar samåker vi/kolonnkör vi ofta från Gånstagården. Vi brukar alltid åka så att vi är framme vid tävlingsplatsen 1 timme före första starttid, vilken på Lännamedeln är kl 1200.

Anmälan sker i Eventor senast onsdag 6 april: https://eventor.orientering.se/Events/Show/36583

För de som vill kör vi gemensamt från Gånstagården kl 1000 (ingen akademisk kvart). Samåkningsplats kan inte garanteras med omstuvning i bilar kan ske vid Gånstagården. Den som får skjuts betalar 5 kr/mil till den som kör. Patrik Lander är "marschledare" till Lännamedeln.

Det går naturligtvis att köra själv också - följ bara väganvisningar i Inbjudan på Eventor.