Silverjakten i Sala - för alla!

  • 21 apr 2022

Den 1 maj arrangerar Sala OK orienteringen ”Silverjakten”. Ungdomskommittén har valt den som en s k ”prioriterad”. Det innebär att vi vill ha ett så stort deltagande som möjligt - oavsett om du springer tävlingsklass eller en motionsbana.

Prioriterade orienteringar/tävlingar är sådana som vi av erfarenhet vet är bra arrangerade och som går i fin och vacker terräng - och som skall ge mersmak.

På prioriterade arrangemang medför vi alltid lånepinnar och -kompasser och klubbflagga som vi samlas vid, ungefär som på Enenracet nyss. Vi lägger också lite extra krut på att hjälpa nybörjare med anmälan, följa till start mm. Vi försöker också ordna kolonnkörning till dessa. Avmarschtiden planeras så att vi är på plats på arenan ca 1 timme före första start. Syftet med detta är att vi i lugn och ro skall hinna bekanta oss med arena, sekretariat mm.

Silverjakten genomförs i år vid Järndammen strax NO Sala - ett otroligt vackert område.

Anmälan

Anmälan sker på Eventor där också mer information finns. Är ni nybörjare osäkra, läs nyheten från 19 april, om det uppdaterade medlemsregistret. Där finns också en instruktion för hur ni använder Eventor. Annars hör ni av er till respektive ledare.

Det går också utmärkt att anmäla sig på plats med en lånad SI-pinne.

Gemensam avmarsch för de som önskar

För de som önskar kör vi i kolonn mot Sala. Avmarsch från Gånstagården söndag 1 maj kl 1000. 

Bilden är f ö från Silverjakten 2017, också vid Järndammen.