DISTRIKTSLÄGER för barn/ungdom

  • 26 apr 2022

Årets Distriktsläger genomförs fredag-söndag 27-29/5 på Vässarö. Tyvärr hamnade inbjudan i Skräpmail i Ungdomskommitténs Epostkonto. Vi har dock fått lite förlängning vad gäller anmälan.

Allmänt

Distriktslägret är gemensamt för Upplands orienteringsförbund (UOF) och arrangörsskapet roterar mellan distriktets klubbar. I år är det, efter två års uppehåll, OK Rodhens tur att arrangera (vi arrangerade 2018).

Syftet med lägret är att umgås och lära känna varandra över klubbgränserna genom gemensam träning och lek inom respektive svårighetsgrad (Grön, Gul, Orange och Violett). Detta gäller således även årets nybörjare.

Normalt är det totalt drygt 30 barn i respektive grupp under lägret. Övernattning sker i lektionssalar/idrottshallar i skolor. I år har distriktet efter två års uppehåll slagit på stort genom att hyra Vässarö Scoutlägergård.

Varje klubb brukar ansvara för att ordna någon lek och träningar för en viss svårighetsgrad, och deltar därmed också med ledare/vuxna. Normalt bör 1 vuxen per 10 barn medfölja, men vi ser gärna att fler vuxna deltar.

Se också inbjudan från OK Rodhen.

Anmälan

M h t att anmälningstiden redan gått ut har vi fått dispans. Senast 1 maj behöver vi rapportera till OK Rodhen ungefär hur många deltagare vi har i respektive svårighetsgrad. Detta kan justeras i efterhand.

Anledningen till att OK Rodhen måste ha in anmälningar så här, osedvanligt, långt innan är att UOF till del köper tjänsten av Scoutgården.

Anmäl er snarast till Lisa Oliv enligt följande:

  • Namn på barnet
  • Svårighetsgrad som barnet/ungdomen tränar nu 
  • Namn på ev medföljande vuxen

Övrigt

  • Kostnaderna står UOF för. Det extra dygnets kostnader står OK Enens Ungdomskommitté för. 
  • Passa på att prata med oss ledare på torsdag om du undrar över något. Kan de inte svara kan ni alltid ta kontakt med undertecknad, som varit med några år längre.
  • I ett senare skede tar vi upp detaljer kring kontakt- och personuppgifter.

Passa på och häng med på ett superroligt läger!

För ungdomskommittén

Patrik Lander