Nybörjare! Inför Silverjakten i Sala!

  • 28 apr 2022

Anmälan i Eventor till Silverjakten är nu stängd - men det går att följa med ändå. Läs mer nedan. Här kommer också lite info om arrangemanget.

Ja, du kan anmäla dig på plats också!

Att anmäla sig i förväg till en orientering i Eventor kallas "föranmälan". Med föranmälan kan du anmäla dig till både tävlingsklass (åldersklass) och öppna motionsklasser (utom tävlan).

Man kan också anmäla sig på plats. Detta kallas "direktanmälan". Då kan du bara anmäla dig till öppna motionsklasser (utom tävlan) - och det är ju det som är aktuellt för de flesta nybörjare.

Alltså - det går alldeles utmärkt att följa med till Silverjakten även om ni inte föranmält er! Läs mer om anmälan här.

Läs mer om hur en tävlingsdag kan gå till - och vilken utrustning du bör ha med dig - här.

När och hur åker man till Sala?

När vi åker gemensamt försöker vi alltid vara framme en timme före första start, d v s i detta fall kl 1000. Då hinner vi i lugn och ro hitta rätt på arenan och ta lite fika innan.

För dig som vill köra själv till Silverjakten - läs på Eventor. Längst ned finns också en kartbild där du får en vägbeskrivning i Google Maps.

För dig som åka gemensamt kör vi i kolonn från Gånstagården kl 0900. Här gäller inga akademiska kvartar utan på utsatt tid åker vi. Här finns möjlighet att stuva om i bilarna och samåka.