Anmälan till 10MILA-truppen Kristi Himmelfärdshelgen 18-21 maj 2023 i Skellefteå

  • 19 dec 2022

Då nästa års 10MILA går långt bort behöver vi i Stafettgruppen och även vi/ni löpare ha god framförhållning då det är mycket att planera och ordna. Därför vill vi i stafettgruppen ha in era anmälningar senast söndagen den 22 jan kl 18:00 via Eventor.

Detta för att kunna göra en 10MILA-budget till planeringsdagen i slutet på januari. Det är också mycket att planera och ordna. Man kan inte heller räkna med att hitta en löpare i sista sekunden som vi brukar. För att vi i Stafettgruppen skall ha motivationen och orken att driva detta MÅSTE vi veta att det finns några intresserade som kommer göra allt de kan för att vara med när det drar ihop sig. Några klena ursäkter i sista stund att man skall på pappas 50-årsfest eller liknade funkar inte. Därför kommer anmälan i princip vara bindande och gränsen för ett giltigt återbud går någonstans i närheten av eget dödsfall.

Så klart finns det saker man inte rår över och som kan ställa till det. Men anmälan skall vara seriös.

Anmälan görs här Anmälan till 10MILA-truppen 2023

Det som lockar där uppe i norr är ett ljusare och mera lättlöpt 10MILA än vanligt. Endast en ren nattsträcka då solen går ner 22:08 och upp redan 02:55. Dessutom kommer det att vara en inomhusarena, Skellefteå Kraft Arena. Kanske skall vi budgetera för en privat loge? Då det är så långt att åka har arrangören lagt in några extra tävlingar före själva 10MILA. På torsdagen lockar de med en medeldistans och på fredagen en sprint. Allt för att ge oss mer valuta för restiden gissar jag. Kommer också att kolla på alternativet för de som bara vill delta på 10MILA under lördagen och söndagen. Kan kanske vara möjligt ordna så de åker upp senare. Men det får vi titta på när vi vet vilka vi blir.

Hur som helst tror jag som vanligt att vi får det väldigt roligt om vi kommer i väg. Jag hoppas också på att få med oss några ungdomar i ett ungdomslag. Tänker också att vi betalar en slant för kalaset och tänker att vi försöker få det att landa på cirka en femhundring per person. Kanske kan vi få ungdomsgruppen eller styrelsen att sponsra ungdomarna ytterligare lite.

Fortsätt kolhydratladda nu det kommer behövas energidepåer när vårträningen drar igång.

Har ni frågor? Ring mig Patrik Steen 070-14 14 117

/Patrik Steen för Stafettgruppen