Välkommen till OK Enens nya webbplats!

  • 27 dec 2022

Mitt i juletiden lanserar OK Enen vår nya hemsida. Bakgrunden är Riksidrottsförbundets beslut för ett år sedan att sluta tillhandahålla webblösningar från 1 januari 2023.

Vi har sedan en tid tillbaka tänkt att vi ville modernisera vår webb och tydligare välkomna nya orienterare och samtidigt göra det lättare för alla i vår organisation att hitta den information de söker. Det har varit ett omfattande arbete för oss i hemsidegruppen men vi är nöjda med resultatet. Vi är övertygade om att arbetet kommer att ge mångfalt tillbaka i form av en mer attraktiv och relevant webbplats som tar oss mot vår vision att tillgängliggöra orientering i Enköping och bli fler orienterare.

Vår webb hittar du fortfarande på samma adress www.okenen.se men omfattande förändringar har gjorts. 
 
Som användare hoppas vi att det blir enklare för dig att hitta det du söker på vår webbplats. Tack vare en så kallad "drop down meny" och lite andra förändringar hoppas vi att du enkelt och snabbt får en överskådlig bild av webbplatsens innehåll. Vissa kommer få lära sig hitta sin information på nya platser men när man väl gjort det så tror vi att denna nya struktur är bättre. Dessutom hoppas vi att du upplever den som mer inspirerande med fler bilder som speglar bredden i vår idrott.

Arbetet har pågått sedan beskedet från Riksidrottsförbundet (RF) i september 2021 och påverkat alla förbund, distrikt och föreningar som haft sin webblösning via RF.  

Hemsidan är numera i samarbete med KanslietOnline och alla medlemmar skall ha fått ett mail med information om att aktivera sitt nya konto.

Testa gärna att navigera dig runt på hemsidan. Upplever du att något saknas eller är svårt att hitta ber vi dig gärna informera oss på helenadominique9@gmail.com

IdrottOnline

Nu när hemsidesfunktionen försvinner i IdrottOnline så försvann också möjligheten att logga in till andra funktioner via den.

För inlogg till IdrottOnline så kan du gå in via adressen: login.idrottonline.se.

Läs mer om avvecklingen av hemsidan här.

Läs mer om IdrottOnline här.