Planeringen inför Enenracet är i full gång!

  • 20 feb 2024

Den 14 april arrangerar vi Enenracet - en av våra nationella tävlingar - med arena i Gånsta. Det kan komma mellan 800-900 orienterare och tävla.  Alla medlemmars arbetskraft  behövs för att vi ska göra ett lyckat arrangemang - nybörjarföräldrar, medlemmar sedan länge, veteraner och äldre ungdomar. I OK Enen behöver man inte sälja Bingolotter eller panta flaskor utan där behöver man hjälpa till på våra tävlingsarrangemang. Du som inte redan är kontaktad för att vara funktionär, ring tävlingsledningen och anmäl intresse.
Om du inte vet hur det fungerar så kommer du garanterat att få reda på det!

Tävlingsledare: Ulrika Thideman, 070 640 97 22
Biträdande tävlingsledare: Birgitta Petersen, 073 502 82 84

Våra nationella tävlingar är väldigt viktiga för föreningens ekonomi. Genom att vara funktionär bidrar du till att vi kan behålla klubbstugan i Gånsta, skaffa sportidentenheter och allt annat material som behövs för träningar och tävlingar. Du lär också känna andra enenmedlemmar som du kanske inte träffar på träningar. Dessutom är det roligt och spännande!

Funktionärer behövs inom olika områden:
parkering, start, arena, sekretariat, direktanmälan, mål, terränggrupp, marketenteri, miniknat, barnpassning, första hjälpen och prisceremoni.

Inom varje område finns en gruppchef som leder jobbet och ser till att alla har att göra.