Fantastisk Boråshelg

  • 14 nov 2011

Inte mindre än 28 OK Enare åkte i fredags eftermiddag mot Borås och O-Event. Totalt genomförde vi nästan 70 starter med flera bra placeringar i klasser allt ifrån U1 till H65.

Fredag kväll var det nattsprint i nollgradigt väder i anslutning till Borås Arena som ligger vid köpcentrat Knalleland ganska centralt i Borås.

Lördag förmiddag ägnade huvuddelen av deltagarna sin tid i äventyrsbadet för att efter en snabb lunch springa Downhill sprint. Vägen till starten var brant uppför och det var längre att gå till start än vad huvuddelen av banlängderna var! Efter starten på toppen av Rya Åsar gick det sedan utför för samtliga löpare innan vi möttes av ett flackare parti i anslutning till campingen och sedan målgång på Borås Arena. På kvällen åt vi pizza tillsammans och avslutade med en ledargenomgång.

Söndag förmiddag var det sedan dags för Zoorientering i Borås djurpark. Denna tävling samlade närmare 2500 startande som i ett utdraget startfält sprang en sprinttävling bland tigrar, apor, vicenter och flamingos. Ett trött men glatt och nöjt gäng nådde sedan Enköping på kvällen.

Visst ska vi dit igen nästa år?