SI-pinnar finnes

  • 21 maj 2019

Har du som nybörjare ännu inte hunnit skaffat en egen pinne? Lugn, lösningen finns här!

Nu har vi fått in ett antal "SI-card 8" till klubben. Eller som de kallas "pinnar" som man stämplar med vid orienteringstävlingar och flertalet träningar. Tanken är att du får köpa av klubben till självkostnadspriset 350 kr.

Detta vänder sig i första hand till de nya i klubben som känner att det här med orientering är tämligen kul och något en vill fortsätta med. Då slipper man hyra brickor eller förlita sig på att klubben har med lånepinnar när man följer med på tävling. Brickorna har unika nummer som du kan koppla till dig själv i eventor när du föranmäler dig till en tävling eller anmäler på plats.

Om man ångrar sig till hösten och mot allt sunt förnuft känner att det här med orientering är tämligen okul så köper klubben tillbaka den senast i slutet av året. Just dessa pinnar kan registrera 30 stämplingar/tävling vilket räcker till över 99% av alla tävlingar.

Så passa på att skaffa egen pinne och passa på at testa en sprint som går överallt just nu. Förslagsvis Sigtunasprinten i just Sigtuna 2/6 dit ett antal andra Enare anmält sig. En oftast relativt enkel men snabb form av orientering.

Vid intresse av att få en egen pinne utan att behöva vänta på lång leveranstid så mejla mig så löser vi det!