O-ringen: En julhälsning

  • 19 dec 2020

Hej alla Enare!

Vintern smyger sig på och julen närmar sig. Vi vill passa på att skicka en julhälsning till er ute i decembermörkret och ge er en liten uppdatering om vad som sker på O-Ringenhållet. Vi förstår att det kan kännas konstigt att planera för ett O-Ringen när läget ser ut som det gör, men arbetet är i full gång med att ge oss själva förutsättningarna att kunna genomföra det O-Ringen vi vill göra i sommar.  Vi tänker oss att ”Visst är det trist att planera ett bröllop man ska ha utomhus till helgen om det spöregnar på måndagen. Men, om prognosen är osäker och dessutom kanske till och med förutspår solsken till helgen, så måste ju förberedelsearbetet ändå göras för att man ska hinna till helgens fest.” På samma vis måste vi på O-Ringen göra jobbet nu om vi ska hinna bli klara till sommaren.

Så hur ser då läget ut?

Vår förhoppning är att vi ska kunna genomföra till sommaren, men det slutliga beslutet tas senast 1/5. Fram till dess jobbar vi på för att ge oss själva förutsättningarna att genomföra det O-Ringen vi längtar efter. Om detta visar sig omöjligt är alternativet att skjuta upp ytterligare ett år. Det arbete vi lägger ner nu kommer alltså inte att vara förgäves.

Vi kommer att sträcka ut våra händer efter årsskiftet för att påbörja rekryteringen av den breda massan funktionärer. Vi hoppas att ni väntar på oss då, för vårt år kommer att bli något speciellt men vi behöver ditt ja för att kunna planera vidare! Din anmälan betyder att du vill ställa upp om vi får arrangera O-Ringen till sommaren. Underskatta inte hur bra det kan kännas att få extra en anledning att prata lite med folk och att ha något att se fram emot. Det håller lågan brinnande även under vintermörkret!

Med varma förhoppningar om en god jul och ett gott nytt år,

Birgitta och Mats