Vintercupen E3 (Annandagsloppet)

  • 23 dec 2020

Vintercupen 20/21 är en klubbtävling för medlemmar i OK Enen. Efter respektive genomförande går det bra för icke medlemmar att ladda ner banorna på OK Enens hemsida. Denna anpassning är gjord för att kunna följa gällande regler på grund av pandemin.

Vintercupen 20/21, etapp 3 - Annandagsloppet

Årets Annandagslopp blir lite annorlunda på grund av den rådande situationen. Det blir ingen tipspromenad eller gemensamt fika, men vi får möjlighet att springa orientering i alla fall. Starten är inte gemensam i år utan utspridd över en och en halv timme, med fri starttid.

Samling: Gånstagården

Genomgång: Ingen gemensam genomgång, ev. kompletterande information fås vid start.

Start: Mellan 10:30 – 12:00. Starten kommer att spridas ut över dessa två timmar (familjestarter). Startstämpling, att starta så tävlingslikt som möjligt uppmuntras. Starten är i närheten av Gånstagården.

Banor:

Mycket Lätt (vit) 2,5 km
Lätt (gul) 3,0 km
Medelsvår (orange) 3,2 km
Svår kort (blå/svart) 3,5 km
Svår lång (svart) 5,5 km

Karta: Bredsand (norra)

Skala: 1:7500

Ekvidistans: 2,5 m

Kontrolldefinitioner endast trycka på kartan!

Kontroller: Sportident och skärmar

SI-pinne och kompass finns att låna för den som inte har egen.

Anmälan: Via Eventor (https://eventor.orientering.se/Events/Show/33526) eller via mail till info@okenen.se (om ni inte har tillgång till Eventor) senast 24 december 23:59. Barn, ungdomar och nybörjarföräldrar - tala med era respektive tränare om ni behöver stöd.

Ej direktanmälan.

Efterhand: För de som inte är medlemmar i OK Enen eller av annan anledning inte kan springa etapp 3 den 26 december finns det möjlighet att springa banorna i efterhand. Efter träningen läggs alla banor upp på Eventor där man kan skriva ut sin egen karta och springa när man vill. Snitslarna plockas ned tidigast söndag 3 januari.

Startavgift: Icke medlemmar i OK Enen betalar 20 kr i avgift till 123 627 86 26.

 

Kontakt: Andreas Eng 070-3075855