Rapport från årsmötet

  • 22 jun 2021

Den 14 juni höll vi vårt årsmöte utomhus på uteskolplatsen i Brännskogen.

Ett 20 tal medlemmar närvarade och årsmötet genomfördes med säker hand av Kenta som mötesordförande. Alla val gick enligt valberedningens förslag och vi har nu följande styrelse:

Mats Lilja, ordförande
Birgitta Petersen, vice ordförande
Åsa Morath, kassör
Ulrika Thideman, sekreterare
Anders Svensson, ledamot
Möava Steen, ledamot

Speciellt hälsar vi Ulrika och Malva välkomna som nya i styrelsen.

Ett stort tack till Anna-Karin Ingwersen som nu avgår ur styrelsen samt till Kenta Hällbom som nu lämnar valberedningen efter 28 år!

Lite regn kom det men eftersom vi satt under tak så var det inga problem. Speciellt inte eftersom vi under mötet satte i hos innehållet i de goddiebags som Birgitta gjort i ordning.

Eftersom inte revisorerna haft möjlighet att genomföra revisionen ännu, så kommer vi ha ett extra årsemöte i augusti, där ekonomi, revisionsberättelse och ansvarsfrihet för styrelsen finns på dagordningen.

Efter mötet så gjorde vi ett litet tillägg i vår verksamhetsberättelse (den nya versionen finns här). Vi vill gärna lägga till ett ytterligare bevis på hur bra föreningens medlemmar utnyttjat coronastoppet till att stärka upp vår förening. Vi la därför till följande text:

"Vi har under året också lyckats ta fram ett gemensamt program för klubbens träningar och klubbtävlingar. Detta har de senaste åren varit ett problem men beroende på ett mycket bra samarbete främst mellan arrangörs- och ungdomskommittén finns det nu en sådan plan där gemensamma torsdagsträningar för hela klubben är grunden. I samband med detta så har vi fullt ut genomfört SOFTs normer för färg och namn på våra banor för både träning och klubbtävlingar. Svårighetsgrad i stället för åldersindelning."

Styrelsen