Snart är det dags, du är väl med?

  • 17 dec 2021

Nu är det bara 7 månader kvar till O-ringen i Uppsala

Säkra din plats!

Jag och 63 andra Enare har anmält oss som funktionärer under O-ringen V 30 2022. De flesta anmälde sig redan till 2020 och har alltså väntat och längtat på att få vara på andra sidan under en hel vecka av detta fantastiska äventyr!

 Jag har, trots att jag vuxit upp med orientering aldrig varit funktionär under ett O-ringen så för mig är detta stort!  Att få vara deltagare och uppleva den otroliga synen av alla människor på arenan man möts av på väg från sista kontrollen mot mål, ta rätt målfålla för att slutligen stämpla ut och förhoppningsvis bli godkänd. (Har ju haft mina felstämplingar …) Men nu ska jag få vara med och se det från andra sidan – serva deltagare med både dryck och mat. Höra hur de upplever terrängen, banläggningen och servicen på plats.

Se till att du också får vara med om det genom att anmäla dig.....

För dig som kanske aldrig varit med på ett O-ringen men gärna vill uppleva ett nu....gå in på bifogad länk så får du veta mer kring de olika funktionärsrollerna (Tryck här).

Några  Enare kommer att jobba sen kväll/natt för att se till att alla enheter är rätt programmerade och sorterade för ny utsättning när nästa dag gryr.  Några kommer att se till att det finns vätska i skogen , på väg till start eller vid målgång.  Det här var ett axplock av några funktioner under O-ringenveckan.   En upplevelse där vi kan skapa minnen även utan egen karta att blicka tillbaka på.

Vissa ansvarsområden kräver speciella yrkeskunskaper och där behöver vi fylla på med personer som kan: IT, Elektriker, Tunga fordon (Lastbilskort), Ansvarig för Kylbil. ( Innebär att  serva arenakioskerna med varor enligt deras beställning)

 

Vi behöver få minst 20 funktionärer till i OK Enen, så  anmäl dig, din familj, fråga  släktingar, grannar och arbetskollegor.

 Din anmälan betyder att du är villig att ställa upp dagarna under själva tävlingsveckan under förutsättning att vi får arrangera O-Ringen till sommaren, inget annat.

Anmäler dig gör du genom att skriva in www.oringen.se/funktionar2020 och fylla i anmälningsformuläret. Om du tycker att det är krångligt går det också bra att maila din anmälan till funktionar2022@oringen.se eller kontakta mig birgitta5792@live.com så hjälper jag dig.

 Anmälan ska innehålla namn, telefonnummer, mailadress, födelsedatum och klubbtillhörighet, samt information om eventuella spetskompetenser eller önskemål om funktion.

 

 Vi hörs inom kort!

Birgitta Petersen

Funktionärsansvarig i OK Enen