Vårtävlingar

  • 4 maj 2024

image: Vårtävlingar

De tävlingar som klubben rekommenderar att vi åker till hittar ni på vår hemsida under Tävling och Motion/Tävlingskalender. Där finns det även en länk direkt till Eventor för anmälan.

Under respektive tävling finns det en informations rubrik, det är vår information som finns där. Framförallt är det avresetiden från Gånsta som kommer att stå där.

OK Enens ungdomscup

Efter att det bestämdes vilka tävlingar som ingår i OK Enens ungdomscup har DOL-kampen blivit intressant för klubben att åka till. Då syftet med ungdomscupen är att uppmuntra till  deltagande och då vi ska underlätta för familjer att delta vart man än vill orientera så kommer en av dagarna i DOL-kampen att räknas med i ungdomscupen, som ett alternativ till Roslagshelg utanför Norrtälje.

Tävlingar

Dessa tävlingar rekommenderar klubben att vi åker till i vår:

Nationella tävlingar
11/5 Dolkampen, dag 1
11/5 Roslagshelg, dag 1, lång
12/5 Dolkampen, dag 2
12/5 Roslagshelg, dag 2, medel
23/5 DM Sprint i Vattholma
1/6 Slottsprinten, Sigtuna
4/6 Motions-OL för S och V (arrangeras av OK Enen)

Förutom dessa så här vi även våra egna klubbtävlingar:
14/5 Bulken
21/5 Tredagars, etapp 1
28/5 Tredagars, etapp 2
2/6 Tredagars, etapp 3 (även sommaravslutning)

Läger

Vi vill även påminna om att det fortfarande går att anmäla sig till breddlägret i Skålsjögården i Hälsingland. Anmälan är öppen till 15 maj.

Boka även in helgen 5-7 juli då det är Eskilstuna Weekend då med tre trevliga tävlingar. Vi brukar bo på en camping tillsammans i närheten.